Welkom!

Welkom op de integrale gebruiksoplossing. Deze oplossing maakt het mogelijk om Geo-data gecombineerd te bevragen en is ontworpen voor algemene gebruikers, geo-professionals en ontwikkelaars. Bekijk de toepassingen die bij u passen en ga er mee aan de slag. Het is de eerste versie van de integrale gebruiksoplossing, dus we horen graag wat u er van vindt!

Kijk en vraag

Toepassingen voor de algemene gebruiker: Bekijk en bevraag informatie uit verschillende basisregistraties over een object, zoals een gebouw, weg of terrein.

Combineer en selecteer

Toepassingen voor de professionele gebruiker: Voeg data samen en selecteer gegevens om inzicht te krijgen met data over jouw omgeving uit basis- en andere registraties. We realiseren ons dat het gebruik van deze tools enige oefening vereist. Om jullie hiermee op weg te helpen hebben wij twee tutorials voor Sparklis gemaakt. Video 1 en Video 2

Ontwikkel en Analyseer

Toepassingen voor de ontwikkelaar: Bouw eigen toepassingen met geodata op basis van de Knowledge Graph, GraphQL- en SPARQL-endpoints.

Van de makers

Lees hier hoe we (de makers) de gegevens in samenhang brengen om ze makkelijk tegelijk te kunnen gebruiken.

Van de gebruikers

Nu onze Knowledge Graph beschikbaar is zijn de eerste gebruikers al aan de slag gegaan om componenten te ontwikkelen op onze data. Deze dienen als inspiratie voor de mogelijkheden met deze ontsluiting.

Feedback

Overall UI/UX Design

In dit overzicht willen we een doorkijk bieden naar het mogelijke toekomstige design van de ‘integrale gebruiksoplossing’. Welke componenten vinden we hierin en hoe kan het eruit gaan zien? Browse door onderstaand Adobe XD bestand om een beeld te krijgen van de design gedachten voor de toekomst.

Iframe link to Adobe XD, mocht het niet getoond worden bezoek dan: https://xd.adobe.com/embed/05d2d443-eabf-4bd5-bc20-c3d375fe7207-5081/