Welkom!

Gegevens van de overheid zijn verdeeld over losse registraties. Jij wilt ze niet zelf bij elkaar zoeken, je wilt ze makkelijk tegelijk gebruiken. In deze “integrale gebruiks oplossing” vind je alle gegevens over jouw buurt op één plek. Ga direct aan de slag!

Kijk en vraag

Bekijk en bevraag informatie uit verschillende basisregistraties over een object, zoals een gebouw, weg of terrein. Een toepassing voor de nieuwsgierige algemene gebruiker.

Combineer en selecteer

Voeg data samen en selecteer gegevens om inzicht te krijgen met data over jouw omgeving uit basis- en andere registraties. Een toepassing voor de professionele geodata gebruiker.

Ontwikkel en Analyseer

Bouw eigen toepassingen met geodata op basis van de Knowledge Graph, GraphQL- en SPARQL-endpoints. De resources en toepassingen voor de technische ontwikkelaar vind je hier.

Van de makers

Lees hoe we de gegevens in samenhang brengen om ze makkelijk tegelijk te kunnen gebruiken.

Feedback

We zijn heel benieuwd naar jullie feedback. Jullie zouden ons dan ook helpen door onderstaand formulier in te vullen.

Overall UI/UX Design

In dit project willen we een doorkijkje bieden naar wat ‘integraa gebruik’ precies inhoudt. Welke componenten vinden we hierin en hoe ziet dit eruit. Browse door onderstaand Adobe XD bestand om live een inkijkje in de design gedachten te krijgen.

Iframe link to Adobe XD, mocht het niet getoond bezoek dan: https://xd.adobe.com/embed/d22902be-087f-4087-b5a8-b38405f092c6-877a/