Kadaster proeftuin BGT mutatiesignalering van start

Nu de intakegesprekken met bedrijven zijn afgerond, zijn we vandaag officieel van start gegaan tijdens een kick-off bijeenkomst. 9 bedrijven zullen meedoen aan de Proeftuin BGT mutatiesignalering. Leveranciers krijgen de kans om hun AI-product of dienst te trainen, te beproeven en te verbeteren, ten behoeve van mutatiesignalering BGT, door kennis te delen met elkaar, bronhouders, het SVB-BGT en het Kadaster. Er wordt actief de brug geslagen met de praktijk, zodat de AI-toepassingen daadwerkelijk in gebruik genomen kunnen worden.

De leveranciers

De bedrijven die zijn aangesloten, zijn: NEO BV Netherlands, Readar, HawarIT Limited, Digireg B.V., Peoplegroup BV, Antea Group Nederland, Geronimo, Merkator en Esri. We zijn ontzettend blij dat ze bereid zijn mee te doen in deze nieuwe ontwikkelingen.

Bijeenkomsten

De startbijeenkomst stond in het teken van kennismaken en doelen en verwachtingen scherpstellen. In het traject zullen we vaker (online) bijeenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen, zowel open als besloten. In de open sessies is ieder welkom die geïnteresseerd is in het proces.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven? Houd deze pagina en SVB-BGT in de gaten!

Meer informatie?

Bekijk hier de werkwijze en de voorwaarden van deze proeftuin.